Afvikling af gæld: Sådan får du hurtigt betalt dit lån tilbage

I dag er det super nemt at komme til at låne penge hurtigt. Du kan med få klik på din telefon ansøge om større eller mindre beløb. Fordi det netop er så nemt at låne penge i dag er der desværre også mange, som får opbygget en større eller mindre gæld. Det kan du undgå ved at betale dine lån tilbage i tide. Det kan du gøre på flere måder. Se bare Superkredit listen herunder.

 

  • Stræb efter at betale mere end det månedlige beløb der er oplyst på din kontrakt. Det beløb er ofte blot et minimumsbeløb, og hvis du har mulighed for det, så vil det altså være en god idé at betale en lille smule mere. På den måde er du hele tiden er lille skridt foran. Ydermere er du også mere forberedt, hvis der skulle opstå uforudsete udgifter.
  • Sneboldsstrategien: Betal af på dine mindre lån først. Når de er betalt af, går du i gang med de større lån
  • Lavinestrategien: Start med at betal af på det lån med højest ÅOP
  • Sørg for at aftale en tilbagebetalingsperiode, som er realistisk. På en måde undgår du, at dit lån bliver dyrere, fordi du ikke har betalt det tilbage i tide.

Undgå panik-lån

Det er vigtigt, at du ikke bare låner penge, fordi der pludselig opstår et behov. Det kan fx være i juletiden, hvor du ikke lige har fået sparet penge op til julegaver, og du derfor føler et behov for at låne penge til det. Helt impulsivt kan du trykke dine oplysninger ind, så du har pengene på din konto med det samme. Det er bare ikke sikkert, at du har mulighed for at betale pengene tilbage, når du kommer på den anden side af jul. Derfor er det vigtigt, at du aldrig foretaget impulsive panik-lån.

Dette indhold er sponseret.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018