Din drømmebil er til at betale med flexleasing

Der er mange af os, der har en drengedrøm om en bestemt bil. Det behøver ikke nødvendigvis være en bestemt model, men en type. Noget, der ligner det, du drømte om, da du var barn, og du så bilen første gang. For mange af os forbliver det desværre også bare en drøm. Det er desværre ikke altid en mulighed at købe drømmebilen eller noget, der ligner den. Afgifterne er dyre i Danmark, og det betyder, at du er en af de meget få, der har råd til køre din drømmebil, hvis du har råd. Medmindre din drømmebil er i den meget billige ende. Det er de bare sjældent. Flexleasing gør det dog muligt, fordi du ikke betaler hele registreringsafgiften med det samme. Og så kan du sælge bilen bagefter. PerB Cars tilbyder flexleasing med base i Midtjylland.

 

Registreringsafgiften bliver overkommelig

Det, der afholder flest fra drømmebilen, er prisen. Den er høj, fordi registreringsafgiften er høj. Når du flexleaser, slipper du dog for at tømme bankkontoen ved købet, fordi du betaler en langt mindre procentdel af den samlede registreringsafgift månedligt. Raten, du kommer til at betale, er selvfølgelig bestemt af den bil, du flexleaser. De biler, der har en dyrere registreringsafgift, bliver også dyrere, når du flexleaser. Det er dog stadig meget billigere end den fulde registreringsafgift.

 

Kend dit kilometertal

Når du flexleaser, tager leasingselskabet også højde for, hvor meget bilen bliver slidt af, at du bruger den. Du angiver, hvor meget, du tror, du vil køre i den, og derfra kan selskabet regne på, hvor meget slitage, bilen får ved, at du bruger den. Derfor er det en rigtig god idé at have rigtig godt styr på, hvor meget, du kører. De ekstra kilometer, der går udover det, du har angivet, er nemlig tit dyrere end dem, du har angivet.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018