Lær dig selv at holde pauser

Salman Top

Har du en hverdag, hvor du har masser at se til? Du skal passe dit arbejde hver dag, ordne praktiske ting derhjemme, have tid til din familie osv. Hvis du er dårlig til at give dig selv pauser, er det en rigtig god idé at begynde at lære det. Hvis du hver dag kører i fuld fart og aldrig stopper op, kan det ende med at gå galt. Hvis ikke du føler, at der er tid til at holde pauser, skal du bare lære at prioritere din tid anderledes.

 

Find dig selv en hobby

Når du endelig giver dig selv lov til at holde en pause, er det måske svært at finde ud af, hvad du så skal tage dig til at lave. Derfor kan du finde dig selv en hobby, som du kan dyrke hver gang, du har et øjeblik til det. Hvis du finder dig selv dig en hobby, vil du også opleve, at du får noget, som du bliver bedre og bedre til, hvilket er en rigtig fed følelse. Din nye hobby kan være alt fra at strikke til at spille badminton.

 

Sæt gang i dit sexliv

Hvis du har meget travlt, glemmer du måske også at sætte tid af til at dyrke din sexlyst en gang imellem, fordi det bliver nedprioriteret til fordel for arbejde og praktiske gøremål.  Hvis du gerne vil sparke noget liv i dit sexliv igen, kan du f.eks. shoppe noget nyt sex lege tøj.

 

Hold en ”mig-dag”

Holder du nogensinde en dag, hvor du ikke skal ordne nogle praktiske ting, men udelukkende skal tænke på dig selv? En gang imellem kan det være sundt at holde en dag, hvor du udelukkende laver ting for at forkæle dig selv. Tag et varmt bad, læg en ansigtsmaske, tag et fodbad, ordn dine negle osv.

Dette indhold er sponseret.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018