Pep din indretning op med pynt på væggene

Salman Top

Har du for nylig indrettet hjemmet med nye møbler og smarte objekter? Eller har du tænkt over, at dit hjem trænger til en opgradering? I begge situationer, er der måske en tendens til, at en vigtig del af organiseringen af hjemmet bliver glemt…

 

Udnyt al pladsen i et rum

Typisk, når der bliver snakket om indretning, tænker folk på møbler og større genstande, men indretning er meget andet end bare det. For at få et rum til at hænge endnu mere sammen og udnytte pladsen optimalt, kan man evt. benytte sig af væggene. Man kan f.eks. vælge at hænge fotografier og malerier op. For at gøre værelset mere personligt, kan der også hænge familiebilleder på væggen eller indrammede tegninger fra børnene.

 

Match rammen med indretningen

Når et rum bliver dekoreret, foretrækker mange at holde sig på et spor og evt. gå efter et tema. Af den grund kan det være en god ide, at billederammen passer sammen med indretningen. Har du f.eks. en masse træ-genstande i et rum – det kan f.eks. være et skrivebord, nogle hylder og et trægulv – vil en ramme i træ passe fint ind. Det kan også være, at du går efter nogle bestemte farver hist og her. Eller måske er din indretning mere stilren, og derfor vil en sort/hvid og tynd ramme være perfekt.

 

En unik ramme til en unik person

På nettet findes det største udvalg af rammer. Du kan finde alt fra store til små, aluminium til træ, sorte til turkise og meget andet. Hvis ikke du kan få øje på den helt rigtige ramme, kan du afhængig af firmaet få fremstillet en unik ramme. Et firma, der benytter sig af dette, er BGA. Du har dermed mulighed for at tilføje dekoration til et rum, der samtidig kan vise, hvem du er, og hvad du har oplevet.

Dette indhold er sponseret.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018