Maria Fisker vender tilbage til Viborg HK

http://old-dating-site.i-pix.it

Med Ann Grete Nørgaards skifte til rumænske SCM Ramnicu Valcea har Viborg HK været på jagt efter en erstatning, der kan tage over som venstre fløj. I dag kan klubben så offentliggøre, at Maria Fisker vender tilbage til Viborg HK.

– Vi har den seneste uge haft en god dialog med Randers HK og er rigtig glade for, at det er lykkedes at nå til en aftale, der er god for alle parter. Med AG’s skifte til Valcea har vi brug for en fuldgod erstatning, der har samme høje niveau og rutine, som AG, og det har vi fundet, fortæller Jørgen Hansen, direktør i Viborg HK.

28-årige Maria Fisker har spillet håndbold på topniveau siden hun var 16 år og fik ligadebut i netop Viborg HK. Siden har hun repræsenteret Randers HK og Viborg HK på skift med en kort afstikker til rumænske CSM Bucuresti, med hvem hun vandt Champions League i 2016. Sideløbende er det blevet til 96 landskampe i rødt og hvidt, og det er derfor en meget rutineret spiller, der tilstøder Viborg HK’s trup dags dato til stor glæde for cheftræner, Jakob Vestergaard.

– Jeg kender Maria fra tidligere i Viborg HK, og jeg har jo fulgt hendes udvikling gennem årene; både på landsholdet, i Randers HK og da hun vandt Champions League i Bucuresti, så det var selvskrevet, at vi skulle undersøge, om vi kunne få Maria til at dække det hul, AG efterlader, fortæller Jakob og slår fast, hvilke kvaliteter Maria bringer til Viborg HK.

– Vi får en verdensklasse venstrefløj og en hamrende dygtig forsvarsspiller; måske den bedste på positionen. Så får vi en rigtig, rigtig dygtig kontraspiller og en spiller med en vindermentalitet og alle de karakteristika der følger med. Hun er jo en spiller med erfaring, hvilket betyder meget for et ungt hold som vores. Når AG, som er en af de meget rutinerede, forlader puslespillet, så skal den brik der erstatter gerne have noget erfaring, og det har Fisker. Hun har prøvet at være med rundt omkring og hvor det sker. Så både på det spillermæssige og på det mentale, så passede Maria lige ind i vores trup.

Sidst Maria Fisker trak den grønne Viborg HK trøje over hovedet var i sæsonen 2014-2015. Siden har hun vundet Champions League med CSM Bucuresti inden hun vendte tilbage til Randers HK. Nu sættes kursen mod Viborg HK, hvor Maria Fisker nu har kontrakt de næste to sæsoner.

– Først og fremmest er jeg smigret over stadig at være attraktiv overfor så stor en klub som Viborg HK selv om jeg ikke har spillet kamp i halvandet år. Da det så havde bundfældet sig begyndte jeg at tænke over, at det egentligt var en virkelig god og unik mulighed for mig at komme tilbage i toppen af dansk håndbold, hvor jeg rigtig gerne vil være. Jeg har en masse ambitioner og har stadig en masse spilleglæde, der bobler indeni, som jeg glæder mig til at få ud. Jeg glæder mig til at spille kampe igen og der virker til at være en super god sammensætning i truppen. Det glæder jeg mig til at være en del af, fortæller Maria Fisker og slutter:

– Viborg er altid noget helt særligt. Det er en stor traditionsrig klub, og det kan man ikke tage fra dem selv om det har været nogle hårde år. Jeg har haft nogle virkelig gode oplevelser og store dele af min håndboldopdragelse her, så det er altid specielt at komme tilbage. Så det er fedt.

Skrevet af VHK

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018