Open Fitness holder flyttedag

Salman Top

Frisk luft, bevægelse og gode grin… Fitness i det fri er populært. Siden Open Fitness startede for et år siden, er deltagerantallet steget betragteligt, og nu starter man op igen – dog på en ny ugedag. Og vil du gerne komme – eller holde din krop i god form, så vær med fra d. 15. august på Borgvold i Viborg.

Open Fitness er træning med egen kropsvægt i byens og naturens rum, og med de midler, omgivelserne byder på – lige fra bænk til træstub!

– Vi vil vise, at man sagtens kan blive glad og fit uden et motionscenter, siger de to instruktører Dennis Krogsdal Madsen og Line Lindal, og fortsætter: Det handler om de tre F’er: Fitness, Frisk luft og Fællesskab! Vi lægger vægt på, at træningen skal være sjov og rig på resultater for hver enkelt deltager, samtidig med at der er mulighed for at dyrke fællesskabet med de andre deltagere.

Open Fitness er for alle, og det er helt op til en selv, om man løber 2, 5 eller 12 runder, eller tager 5 eller 40 mavebøjninger. Det vigtigste er, at man er med! Den enkelte deltager bestemmer altså helt selv, hvor meget energi, de lægger i dagens træning, og dermed også sit eget udbytte.

Så uanset om du er ung eller gammel, mand eller kvinde, er der plads til dig på Open Fitness-holdet!

Om du er ny eller en af de faste deltagere, glæder vi os til at tage godt imod dig, få din puls op og styrke din krop, slutter Dennis og Line.

Der er træning hver torsdag kl. 17.00-18.00 indtil midt i december måned. Bliv medlem af Facebook-gruppen, “OPEN FITNESS VIBORG”, for at se, hvor træningerne foregår. Der roteres mellem en håndfuld forskellige locations i Viborg for at skabe variation.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018