Ny gambisk angriber til Viborg

Salman Top

Viborg FF forstærker offensiven med den gambiske angriber Alassana Jatta. Han kommer fra den estiske klub Paide, hvor han er topscorer med 13 mål i sæsonens første 16 runder.

20-årige Jatta er 192 cm høj, og kan både spille centralt i angrebet og på kanten. Han har spillet i den estiske Premium Liiga siden januar, og føler sig nu klar til at tage næste skridt i karrieren.

-Jeg er meget glad for at være her, og er spændt på at komme i gang her i Viborg. Det er en stor udfordring for mig, men jeg elsker udfordringer.

-Jeg håber at bidrage med både mål og assists, så vi kan spille med helt i toppen af ligaen. Det vigtigste er holdets succes, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe.

Jatta har fået kontrakt for de kommende fire år, og sportschef Jesper Fredberg ser frem til at få angriberen ind på holdet:

-Han er en stor og stærk angriber, som vi længe har holdt øje med, og vi glæder os rigtig meget til at se ham i den grønne trøje. Han har et rigtig stort potentiale, og vi tror på, at vi sammen i vores miljø kan udvikle ham til at blive en profil for VFF. Han kan spille både på kanten og centralt i angrebet, så det giver os flere muligheder til vores offensiv.

-Det har været en lang scoutingproces, og vi har vægtet det højt, at han allerede har bevist, at han kan begå sig i Europa. Vi har holdt en del samtaler med ham, og har fået et godt indtryk af, at han også socialt vil falde til her i Viborg, afslutter sportschefen.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018