Politiet sigter 5 personer for at bruge mobil til at filme brand

Salman Top

Under kolonihavebranden i Viborg i går brugte flere deres mobil mens de kørte til at filme branden. De kan se frem til en sigtelse for overtrædelse af færdselsloven.

Igår klokken 20:28 blev alarmcentralen kontaktet af der var brand i en kolonihave på Hyldevej. Branden udviklede kraftig røg og det fik flere nysgerrige forbi. Trafikken gik næsten i stå på Indre Ringvej og her var Politiet ude og kontrollere om folk brugte deres mobil mens de kørte. Her fik politiet 5 personer som filmede branden mens de køre. De kan se frem til en sigtelse for overtrædelse af færdselsloven. Det koster en bøde og muligvis et klip da den nye lov fra 01-06 at det giver et klip at benytte håndholdt mobiltelefon. De 5 er ikke alle blevet kontaktet men det vil de blive indenfor kort tid fortæller politiet.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018