Nicklas Røjkjær solgt til EfB

Nicklas Røjkjær har spillet sin sidste kamp for Viborg FF i denne omgang, da klubben har accepteret et købstilbud fra Esbjerg på den 20-årige offensivspiller et halvt år før kontraktudløb.

Sportschef Jesper Fredberg udtaler:

”Vi har været rigtig glade for Nicklas, som har været igennem en god udvikling hos os siden sit skifte fra FCK i januar 2018. Han har bidraget positivt i sin tid i Viborg, og er nu klar til et skifte til en klub, der skal spille europæiske kampe i den kommende sæson. Vi ser det som en god mulighed for alle parter, og ønsker Nicklas et stort held og lykke med fremtiden”.

Selv siger Nicklas Røjkjær om afskeden med VFF:

”Det er mærkeligt at skulle sige farvel til Viborg efter halvandet år i klubben. Jeg har oplevet både op- og nedture i min tid som Viborg-spiller, men jeg har fra første dag følt mig velkommen. Det har været en fornøjelse at være i klubben til både kamp og træning, men tiden er kommet til et nyt kapitel i min karriere. I Esbjerg får mulighed for at spille på det højeste niveau i Danmark, og jeg ser også gode muligheder for at fortsætte min udvikling i EfB, men jeg vil altid sætte pris på min tid i Viborg”.

20-årige Røjkjær nåede 37 kampe og scorede seks mål i den grønne trøje.

Kilde: Viborg FF

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018