The Kilkennys vender tilbage til Tinghallen

The Kilkennys har begejstret det danske publikum gennem en længere årrække, og vender nu tilbage til Tinghallen Viborg lørdag 4. april 2020, med endnu et musikalsk show.

The Kilkennys er fire irske, charmerende sangfugle Dave Cashin, Thomas, Mick Martin, Tommy Mackey og Robbie Campion – og bandet er kendt for at forvandle de traditionelle irske-keltiske toner til moderne irsk popmusik.

-Vi har haft besøg af The Kilkennys to gange tidligere – og begge gange med stor succes. Her er virkelig tale om et højt musikalsk niveau, så vi må naturligvis gentage succesen, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund

Værdige arvtagere efter legendariske The Dubliners

Deres unikke og dygtige spillestil med et væld af instrumenter som bodhran, percussion, mandolin, banjo, guitar, fløjte, bas og endda flere af slagsen samt deres vokale talent, har gjort dem til et højt og elsket band blandt det irske folk.

-Her er tale om fire værdige arvtagere til The Dubliners, og jeg synes faktisk de lever godt op til dette. Jeg kan ikke komme i tanke om andre, der leverer varen på samme måde, fortæller Claus Donslund.

Kvartetten har med stor succes turneret over hele verden – og har foruden, Irland, Skotland og USA også allerede opnået stor popularitet i Danmark.

-Vi fornemmer at der er et stort publikum til den irkse musik – i hvert fald hvis vi ser på tidligere års billetsalg. Så der skal nok blive rift om billetterne, fortæller Claus Donslund.

Billetsalget til koncerten med The Kilkennys er allerede startet via www.tinghallen.dk

Restaurant ItalianoBurger House
Saunagus Danmark 2018