Ny sponsoraftale og flere medlemmer: Smilet er stort i håndboldklub

Salman Top
Spillerne fra sidste sæsons U6-hold i håndboldklubben Asmild FH er nogle af dem, der kan se frem til at få glæde af en ny sponsoraftale mellem klubben og energiselskabet OK. Foto: privat.

Håndboldklubben Asmild FH har underskrevet en ny sponsoraftale med energiselskabet OK, som betyder, at klubben kan støttes, hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra. Sponsorpengene luner i klubkassen, lyder det fra bestyrelsen, da håndboldklubben har vokseværk, men stadig gerne vil gøre mere for medlemmerne.

Smilet er stort blandt bestyrelsesmedlemmerne i håndboldklubben Asmild FH. For trods svære odds som en lille klub i en stor by er det lykkedes dem at have en opadgående medlemskurve.

“Vi er rigtig glade for at være i en klub i udvikling, hvor der er plads til alle, og opbakningen fra både forældre og spillere er stor,” siger Vicky Svarre Pedersen, som er bestyrelsesmedlem i klubben og træner for U5.

Men at have vokseværk kræver foruden mange frivillige også flere penge i klubkassen, erkender Vicky Svarre Pedersen.

Derfor glæder hun og den øvrige bestyrelse sig over, at klubben har endnu en positiv nyhed at fortælle – nemlig at den har underskrevet en ny sponsoraftale med energiselskabet OK.

“Aftalen med OK betyder rigtig meget for os, da det er “lette” indtjente penge, som kan give os noget luft i budgettet. Derudover er det en fantastisk mulighed for folk, der gerne vil støtte os uden at bruge tid og kræfter i selve klubben,” siger Vicky Svarre Pedersen.

 

Sådan støttes klubben

Aftalen er simpel. Man kan støtte håndboldklubben med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten.

Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Asmild FH’s sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte både klub, spillere og frivillige med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Hos bestyrelsen i Asmild FH håber de, at der vil være bred opbakning til den nye aftale, da de allerede har flere ønsker på listen, som de gerne vil kunne opfylde for gøre det endnu mere attraktivt og sjovt at spille håndbold hos dem.

“Vi vil rigtig gerne kunne købe kamptøj til alle vores børne- og ungdomshold samt rekvisitter til motorisk træning for de helt små, hvilket pengene fra OK ville kunne hjælpe os med. Det betyder meget for os at kunne give noget til spillerne, da vi kun oplever et stort engagement fra både dem og deres forældre. Det samme gør sig gældende bland trænerne. Derfor skal vi også kunne tilbyde dem nogle optimale forhold at træne under,” siger Vicky Svarre Pedersen.

 

Lokale aktiviteter er OK

OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

“Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Fakta om OK og sponsoratet:

  • OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere
  • OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, brændstof, naturgas, varmepumper, solceller, el, mobiltelefoni og forsikringer
  • OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.600 klubber og foreninger over hele landet. Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i SOS Børnebyerne samt Dansk Handicap Idræts-Forbund

 

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018