Kan du spise denne burger på under 20 minutter?

Italiano Burger House i Bjerringbro har udfordret sine kunder med deres nye kæmpe burger. Ialt 1200 gram oksebøffer er kommet på menukortet. Spiser du den på under 20 minutter er den gratis.

Restauranten har i maj måned gennemgået en stor renovering og Riyad Hassan som også er indehaver af Restaurant Italiano Bjerringbro som flere gange har vundet prisen som Midtjyllands Bedste take away restaurant. Restauranten Italiano Burger House som er placeret på Nørregade i Bjerringbro har fået en ny burger på menuen en triple duble burger. I alt 6 bøffer af 200g. 12 stykker bacon, 6 skiver cheddarost, dressing, ketchup & mayo. Kan du spise den indenfor 20 minutter. Så er den nemlig gratis. Alle der sætter denne herlighed til livs på under 20 minutter får nemlig måltidet kvit og frit og får sågar et billede sat på “Wall of fame”. Spiser du ikke burgeren på under 20 minutter koster den 199,- kr

 

Restaurant ItalianoBurger House
Restaurant ItalianoBurger House