Made in Denmark: Hobro-spilleren åbner med hurtig hole-in-one på Himmerland Hill

Danske Martin Simonsen åbnede Made in Denmark med et hole-in-one på hul 16 på førstedagen i Himmerland.

Made in Denmark Presented by Freja var ikke mange timer gammel, da dagens største brøl lød på Himmerland Hill. Martin Leth Simonsen slog bolden direkte i hul fra 88 meter, og noterede en Hole in One på Danmarks mest berømte par 3 hul.

På det ikoniske hul 16, der typisk samler tusinder af tilskuere, leverede 27-årige Martin Simonsen det perfekte slag, da han sendte bolden direkte i hul fra tee-stedet.

Simonsen var blandt de første spillere, der slog ud torsdag morgen, da den sjette udgave af golfturneringen i Himmerland gik i gang klokken 7.30.

Hobro-spilleren optræder normalt ikke på European Tour, men den lavere rangerede Challenge Tour.

Den perfekte slag betød, at Martin Simonsen kom to under par, men på 18. og sidste hul sneg der sig en dobbelt bogey ind, og han sluttede derfor førstedagen i par.

Han vurderer, at der var samlet omkring 1000 tilskuere, der kvitterede med jubel, da bolden trillede i hul.

– Det var fantastisk. Jeg havde lige talt med Robert Karlsson, som gjorde det for to år siden. Så jeg tænkte, at den kunne godt være der.

– Og jeg havde også brug for scoren, da jeg var i par på det tidspunkt. Det var super fedt. Det er jo det, man drømmer om, siger Martin Simonsen.

Alt i alt bød første runde på en eagle, tre birdies, tre bogeys og en dobbelt bogey for Simonsen.

Garia var igen i år sponsor for to luksus golfbiler for det flotte slag. En til Martin Leth Simonsen, men der var også en bil til han caddie Jan Porsdal.

 

Restaurant ItalianoBurger House
Saunagus Danmark 2018