Gå offline til årets Snapsting

En dag uden digitale skærme, gratis Shakespeare, og et Hjultorv, der er god ved dig, er blandt nyhederne til Snapsting 2019.

Den syvende udgave af Snapsting rammer Viborg 21. – 30. juni. Og selv om Snapsting spejler sig i en flere hundrede år gammel tradition, gør alle sig hvert år umage for at forny og udvikle de 10 dage til noget endnu bedre for alle. Så også i år er der flere nyheder på programmet. Her er et udpluk.

 

Offline dag

Onsdag aften den 26. juni inviterer Snapsting til ”Offline Onsdag” og tilbyder mulighed for pasning af din mobiltelefon, så længe du er på Nytorv. I løbet af aftenen er der både koncert og teater på programmet. Musikalsk er det VoxBox, der synger for med gæstesolist Jonas Rasmussen. Teatergruppen Shakes inviterer folket til gratis Shakespeare under åben himmel, når de opfører ”Stor ståhej for ingenting.”

Så kom forbi og nyd at være social på den old school-agtige måde og nyd den hyggelige stemning over en quiz, et spil Bingo, en god snak eller noget helt fjerde.

 

Hjultorvet sætter fokus på dig

Husk at være god ved dig selv. Det er overskriften på Hjultorvet, som i år bliver overdækket og fyldt med ideer til det gode offline liv fra den 21. – 26. juni. Mellem blomster, hængekøjer og samtalesofaer bliver der mulighed for at opleve fællesskab, yoga, workshops, brætspil, debat, sofasamtaler, dans, og mange andre ting, der styrker den fysiske og mentale sundhed.

 

Fire skylinere

Snapsting har i år valgt at stille hele fire skylinere op forskellige steder, så det ikke kun er Nytorv, der bliver overdækket af den populære ”paraply”. Foruden Nytorv, kan du stå under en skyliner på Gammeltorv, Paradepladsen og Hjultorvet.

At det overhovedet er muligt at stille fire skylinere op, skyldes den store og flotte opbakning, der er til Snapsting. Skylinerne gør det muligt at lave aktiviteter, selv om vejret måske ikke er viser sig fra sin bedste side. Rent praktisk har Snapsting tre skylinere at gøre godt med. Når skylineren på Hjultorvet bliver pakket ned den 27. juni, bliver den efterfølgende rejst igen på Paradepladsen.

 

Maddage i amtmandens have

Det bliver umuligt at sulte til Snapsting. Foruden alle byens mange restauranter, er der også i år mad på både Nytorv og Gammeltorv.  Nytorv bliver fyldt med madboder under hele Snapsting, mens Gammeltorv tænder op under pattegrisen fra 27. – 29. juni.

En ny madoase har fundet vej til Amtmandens Have, hvor der bliver dækket op til hyggelig spisning. Her serverer de stegt flæsk, brunch, tarteletfestival, forskellige madkurve og meget andet godt til maven.

 

Mange flere nye oplevelser

  • Højskolesang
  • Rooftop-koncert
  • Byvandringer
  • Musikalsk opbakning på Hærvejsmarchens rute
  • Kunst- & Kunsthåndværkermarked på P-pladsen
  • Mobilopladning samt cykel- og taskegarderober hos Traktørstedet

 

Se hele programmet på snapsting.dk

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018