Ludvig Holberg og kønsrollerne

Tirsdag d. 4. juni kl. 17.00 inviterer Bjerringbro Folkeuniversitet og Viborg Bibliotekerne til et helaftensarrangement om Ludvig Holberg (1684 – 1754). Arrangementet foregår i Gudenåhuset, Bjerringbro Bibliotek og indgår i programmet for Bjerringbro Kulturfestival.

Aftenens foredragsholder er lektor Sune Berthelsen, der også er formand for Holberg Samfundet. Ludvig Holberg er uden tvivl en af Nordens største forfattere og han var et oplysningstidsmenneske, der deltog aktivt i debatten om nogle af tidens største samfundsemner som f.eks. kønsroller.

Sune Berthelsens foredrag ledsages af skuespiller Pernille Lyneborg, der bl.a. vil læse op fra Ludvig Holbergs skuespil ”Jeppe på Bjerget”. I løbet af arrangementet vil der blive serveret en lækker tapas anretning, der er inkluderet i billetprisen. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer.

 

Billetter à 125 kr. kan købes på viborgbib.dk eller nærmeste bibliotek i Viborg Kommune. Sidste frist for køb af billetter er d. 28. maj

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018