Rocazino, Back To Back og Nikolaj & Piloterne giver triple-koncert i Tinghallen

Glæd dig til en aften med masser af hits, når Rocazino, Back To Back og Nikolaj & Piloterne gæster Tinghallen lørdag 3. oktober 2020. Oplev sange som All My Love, Jonathan, Kommer nok hjem, Ridder Lykke, Elsk mig i nat og mange flere.

-Vi har sammensat en aften med 3 bands, som hver spiller et festival-sæt. Rocazino er ude med deres 40 års jubilæumstour, og det gav anledning til give publikum lidt mere, fortæller direktør i Tinghallen, Claus Donslund.

Aftenen starter med Nikolaj & Piloterne klokken 20.00, herefter spiller Rocazino og til sidst slutter aftenen af med Back To Back.

-Det er 3 fede bands som tilsammen har skrevet masser af hits – så det bliver ikke en kedelig aften. Vi lover i hvert fald, at der er masser af fadøl i hanerne, lover Claus Donslund.

 

Billetsalget er allerede startet på Tinghallens hjemmeside.

 

Rocazino fejrer 40 års jubilæum i 2020

Rocazino opstod i 1979 på initiativ af Jesper Winge Leisner. Året efter kom Ulla Cold med, oprindeligt kun som baggrundsvokalist, men da bandet i 1982 fik en pladekontrakt hos Polygram, var det under betingelse af, at Ulla Cold var forsanger på alle numre.

Bandets første single med A-siden “ELSK MIG I NAT” udkom i juli 1982 og siden fulgte ALL MY LOVE, RIDDER LYKKE, ELSK MIG I NAT, DINE ØJNE ER SÅ BLÅ, JEG SAVNER DIG og Landsholdets udødelige slagsang ”EN FOR ALLE, ALLE FOR ÉN, I RØG OG DAMP FOR DANMARK”..osv osv.

Vi kan garantere, at publikum vil få en fest og kunne synge med fra start til slut.

Nu har det populære 80´er orkester, med Ulla Cold og Jesper Winge Leisner i spidsen, besluttet sig for at fejre jubilæet

 

Nikolaj & Piloterne

Nikolaj Christensen og Piloterne har siden det anmelderroste debut-Album “Piloter” leveret en række ligefremme, iørefaldende og delvist selvbiografiske sange, der har smeltet sig ind i mange danskeres hjerter. Nu har Nikolaj og Piloterne taget 30 gange rundt om solen. Og det skal fejres.

De 30 års erfaring, der kløver skarpt ind i Nikolajs intenst-rustne røst, giver klangbund til at fortælle historier. Historier, der vil blive fortalt i et ‘greatest hits-sæt’ bestående af de største sange fra det omfangsrige katalog, når Nikolaj sammen med et skarpt hold af Piloter spiller en række jubilæumskoncerter landet over i foråret 2019.

 

Back To Back

Back To Back, aka Nis Bøgvad og Morten Remar, er siden deres debutalbum fra 1987 blevet en del af den danske musikhistorie. Sange som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, ”Som De Andre Gør”, og ”En Elsker Som dig”, er i dag stadig en fast del af radioernes spillelister.

Bandet har solgt flere gange sølv-, guld- og platinplader. Efter hvert album har Back To Back rejst landet tyndt, spillet festivaler og musikhuse, og sunget deres sange, for et altid begejstret og deltagende publikum.

Back To Back var med deres internationalt lydende studiealbum banebrydende i Danmark, og en stor inspiration for 80’ernes DJ’s og Remixere.

Når Back to Back spiller koncerter i dag, er det deres største sange med fuldt liveband – som det lød dengang.

 

Aftenens program:

Kl. 17.30: Spisning
Kl. 20.00: Nikolaj & Piloterne
KL. 21.30: Rocazino
Kl. 23.00: Back To Back

Restaurant ItalianoBurger House
Restaurant ItalianoBurger House