Alt udsolgt på JYSK Park til SlagetomSuperligaen

Salman Top

For første gang siden åbningskampen mod AGF for snart to år siden kan SIF melde udsolgt på JYSK park. Alle billetter til tirsdagens #SlagetomSuperligaen er væk.

Ikke siden åbningskampen 31. juli 2017 mod AGF har SIF kunne melde udsolgt på JYSK park. Men det sker nu. Efter en vild dag med masser af gang i billetsalget kan SIF her til aften melde alt udsolgt. Alle billetter er solgt, og hvis ellers alle med billet møder op, er der udsigt til at stadionrekorden på 9.411 tilskuere står for fald.

– Vi var godt klar over, at det var en kamp, som ville sætte sæsonrekord. Men udsolgt havde vi slet ikke turdet drømme om. Vi er superglade for, at silkeborgenserne bakker os op så massivt, som tilfældet er. Nu handler det om at få en fest tirsdag aften – og ikke mindst tre uhyre vigtige point til SIF, siger Silkeborg IF’s administrerende direktør, Kent Madsen.

Da billetsalget for alvor gik i gang efter 5-0 sejren over Thisted i søndags, var målet at nå 6.000 tilskuere. Det var et ambitiøst mål. Men SIF-tilhængerne er vilde med at komme til #SlagetomSuperligaen, og det har givet et lige så vildt billetsalg i de seneste dage.

– Personligt var jeg i tvivl om målsætningen. 6.000 lød af meget. Men de silkeborgensiske fodboldfans har gjort tvivlen til skamme. Godt gået, Silkeborg, siger Kent Madsen videre.

Mere end 1000 VFF’ere har fået billet til kampen så der bliver også fyldt godt op på udebaneafsnittet, kampen spilles kl. 19.00 og er man ikke blandt de mange der skal til Silkeborg så kan kampen ses på TV3 Sport og på ViaPlay.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018