Grøn energi i stikket gennem godt håndværk

Salman Top

Installation af el i hjemmet er noget af det allervigtigste. Elektricitet er det, der forsyner alt fra ovn til fjernsyn. Elektricitet er også noget af det, der ikke må sløses med. Selvom stikkontaktet ser harmløst ud, når det hænger på væggen, kan det være enormt farligt, hvis det er sløset sat op. Det er sjældent, at danskere dør af stød, men det sker. Du skal ikke frygte for dit liv, men stød kan medføre alvorlige forbrændinger og skader på både syns- og hørevne. Lektien er let. Lad være med at rod med ledningerne og lad en erfaren elektriker om det stødende arbejde. Det er ikke for sjovt, at elektrikere tager en uddannelse i faget. Så selvom du var en haj til at samle stikkontakter i en fysiktime, skal du holde dig fra det, når der er mange volt på spil. Elektrikere er desuden et vigtigere fag end nogensinde. Vi er midt i en grøn omstilling, hvor vi har brug for fagfolk til at hjælpe os igennem omstillingen.

 

Gør en forskel for det store fællesskab

En af de mest betydningsfulde ting, du kan gøre, er at installere grøn energi. Det kan være solceller eller pillefyr. Solceller har du sikkert allerede hørt om, men kender du til pillefyret? Det bruger træpiller til at varme dit hus op. Du tænker måske, at det lyder som en brændeovn, og den slags kræver en våd klud hver dag? Pillefyret støver ikke. Til gengæld varmer pillefyret både din husstand og det vand, du bruger. Her lyder rådet igen, at du skal lade elektrikeren om at installere det. De klarer det hele for dig, og så er der ingen, som får stød. Det er en simpel måde at gøre en forskel for det største fælleskab af alle. Hele verden skal tænke miljøvenligt. Det lyder som en kæmpestor udfordring, men et godt energivenligt skridt er at installere et pillefyr.

Dette indhold er sponseret.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018