Stærk liga keeper til Bjerringbro FH

Bjerringbro Fhs damer som netop i disse dage spiller kampe om oprykning til HTH ligaen har for den kommende sæson lavet aftale med den rutinerede og dygtige keeper Stephanie Andersen.

Hun er 27 år har i mange år været en sikker sidste skanse i Silkeborg-Voel KFUM målet.

Stephanie er i gang med en fysioterapi uddannelse i Holstebro og selvom der her været flere bud fra højeste niveau passer Bjerringbro FH hende fint med både familie og studie.

” Det passer fint at spille håndbold på et spændende hold i Bjerringbro, som i de seneste år har taget et skridt mod et endnu mere elitært udviklings- og træningsmiljø. Aftalen indebære desuden, at jeg også kan træne med Silkeborg-Voel KFUM og dermed fortsat har kontakten til ligaen”

Netop det gode samarbejde mellem Silkeborg-Voel KFUM og Bjerringbro FH har dannet grundlag for aftalen med Stephanie Andersen og det glæder både Silkeborg-Voel KFUMs træner Jakob Andreasen og Bjerringbro FHs træner Jesper Bangshøi.

Jakob Andreasen har følgende kommentar til aftalen:

”Det er super fint, at Stephanie kan få masser af ansvar og spilletid i Bjerringbro og vi har fortsat tæt kontakt med hende”

og Jesper Bangshøi supplerer

”Vi får en super keeper i Stephanie med masser af erfaring fra øverste hylde og jeg tror vi får den bedste keeper duo i 1. division”. Det sidste siger han med et smil på læben velvidende at det i skrivende stund stadig kan være et ligahold han er chef for i den kommende sæson”

Photo care Print Box
Salman Box