Kom og mød lægen uden receptblok

Foredraget Lægens guide til naturlig sundhed ved Søren Flytlie, onsdag den 24. april 2019, kl. 19.00 til 21.30 i Center for Personlig Udvikling. Musiksalen, Gravene 25, Viborg

Benyt chancen for at møde en læge, som fravælger medicin til behandling af sygdomme.

“De fleste læger vil hjælpe mennesker til et bedre liv, men de færreste bliver så kloge igennem deres virke, at de ender som orthomolekylære læger. Men jeg starter dér, og har store ambitioner”, udtaler Søren Flytlie på klinikkens hjemmeside. Sørens far er Knut Flytlie fra Vejle, som er medstifter og tidl. formand for ”Dansk Selskab for Orthomolekylær Medicin” bestående af ca. 60 læger, tandlæger og andre akademikere med interesse for funktionel, økologisk medicin og biologiske behandlingsprincipper.

Søren Flytlie arbejder for sundhedsfremme og årsagsbehandling med vitaminer, mineraler, sporstoffer, sunde fedtsyrer, kost og meget andet. Søren tager ikke patent på sandheden omkring optimal sundhed, behandling af cancer, åreforkalkning, lavt stofskifte, gigt mv. Men han har ofte succes med behandlinger, som ikke altid anerkendes af det etablerede sundhedsvæsen – herunder individuel justering af kost, kosttilskud, fokus på tandsundhed, revurdering af medicinbehov, naturligt medicin mv.

Foredraget berører bl.a.: lavt stofskifte, kosttilskud, blodtypekost, oxidativt stress, åreforkalkning, kolesterol, højt blodtryk, knogleskørhed, tænder som årsag til sygdom og syre/base-balancen.

Pris 115 kr. for medlemmer af Center for Personlig Udvikling, 150 kr. for ikke medlemmer.

Billetkøb: https://cpu.nemtilmeld.dk/8/

Photo care Print Box
Restaurant ItalianoBurger House