Lokale bands støtter op om Viborg Blues og Musikforening

Viborg Blues og Musikforening holder støttekoncert til fordel for fremtidige blues oplevelser i byen. Vi har tradition for at afholde 1000m blues den første lørdag i juni, hvor alle koncerter er gratis for publikum. Desuden samarbejder vi med Viborg Handel omkring festlige blueskoncerter på gader og stræder henover sommeren. Det er ligeledes gratis for publikum. Vi er en non-profit forening, der på den baggrund, er afhængig af den økonomiske støtte vi kan få fra vores medlemmer samt diverse sponsorer.

Vi er så heldige, at fire lokale orkestre har sagt ja til at spille til vores støttekoncert på Paletten. Det bliver en dag med blandet musik fra disse skønne mennesker, og mon ikke der sniger sig lidt blå toner indover også?

Vi ses lørdag d. 13. april til en hyggelig dag på Paletten.

Krebs & Brasen:
Med lækkert samspil mellem to akustiske guitarer og en sikker leadvokal, understreger den midtjyske duo Krebs&Brasen deres forkærlighed og passion for den amerikanske rootmusik.

Repertoiret har rødder i den traditionelle amerikanske sangskat, og flere af sangene har da også rigtig mange år på bagen, og de bliver fremført i respektfulde fortolkninger.

Som duo har Hasse Krebs og Niels Brasen arbejdet sammen i mere end 10 år, og spillet en lang række jobs på den jyske musikscene.

3 mod 1:
“3 mod 1” er en fritidsgruppe, der spiller dansemusik for såvel hurtige som langsomme fødder. Repertoiret er en skøn blanding af blues, rock og pop med kompositoriske bidrag fra honoratiores som Beatles, John Hiatt, Steve Earle, Stones, Fleetwood Mac, Allan Olsen, Peter Belli, Kim Larsen, Rasmus Nøhr, Hans Thessink, de gamle blueskoryfæer og mange, mange andre. Alt sammen serveret på vores egen måde og gerne med et flerstemmigt smil i tonerne.
“3 mod 1” består af Per Lykke på bas, Morten Oppelstrup på trommer og kor, Hans Ole Jelonek sang, mundharpe og percussion, Jens Andersen sang og akk guitar og Lars Nielsen på sang, akk. og slideguitar.

Sonny Møllers Trio:
Den midtjyske troubadour Sonny Møller er frontman i Sonny Møllers Trio

Den travle spillemand spiller et utal af koncerter om året, som solist, på både større og mindre steder i hele landet.
Nu er han på banen med Sonny Møllers Trio, der består at 2 andre dygtige musikere fra Viborg egnen, de danner kernen i den vel swingende trio, som spiller og underholder med udlanske og danske klassikere. Fra Elvis, Madsen og til Gasolin.
Det er en festlig gang fællessang med masser af glade publikummer, som svinger deres feststemte korpusser efter alle kunstens regler, når Sonny Møllers Trio er på scenen.

Møller er begavet med et veludviklet talent for at indfange og omsætte personlige historier og oplevelser til indholdsrige løgnhistorier og smyge dem ind i mellem sangene.

”Danmark er fyldt med små sprækker, hvor folk lever godt og hyggen spirer. Alle de mennesker er til stor inspiration for mig og mange af de indtryk jeg samler op på landevejen tager form i mange af mine ideer og sange”, fortæller Sonny Møller.

Sonny Møller har lige udgivet sit 3. album med sine egne numre og mon ikke der bliver spillet et par af dem også.

Trioen består af:
Sonny Møller: Guitar & Vokal
Finn Kristensen: Trommer & Vokal
Martin Nielsen: Bas & Vokal

Superukendt:
SUPERUKENDT er et nyt og hårdtslående rockband fra Viborg. Til trods for en relativ kort levetid, virker SUPERUKENDT meget sammenspillet, og man kan forvente en medrivende og nærværende liveoplevelse, når de fire gutter går på scenen og leverer hits fra rock- og grungeæraen. Bandets frontmand på sang og guitar er Casper Uggerholt, der flankeres af Kræn Holmberg på rytme- og leadguitar. Bunden lægges af Jakob Rasmussen på trommer og Kevin Nilsson Ørum på bas og backingvokal.

Vanilia
Saunagus Danmark 2018