Gør dine projekter til virkelighed

Salman Top

Står du over for et bygge-, anlægsprojekt eller noget helt tredje, som du ikke kan klare på egen hånd? Så har du måske ledt efter nogen, der kan hjælpe dig, men det kan være svært at vide, hvor man skal lede henne, og hvem man skal lede efter.

Her vil en oplagt løsning på problemet være at finde en god entreprenør. Er du fra Viborg, Skive, Stoholm eller andre steder omkring Midtjylland, er den lokale entreprenør Jens Dalsgaard et godt valg.

 

Alsidig og erfaren

Med 25 års erfaring i bagagen skal man lede længe for at finde en opgave, som entreprenør- og kloakmesterfirmaet, Jens Dalsgaard, ikke kan udføre. Det betyder, at du, uanset om du skal have lagt fliser, renoveret huset eller omlagt din have, vil kunne få hjælp fra entreprenøren. Blandt den lange række af opgaver, som de kompetente medarbejdere udfører, hører følgende:

  • Udgravning af fundament
  • Etablering af fjernvarmenet til nyt boligområde
  • Kloak, el, vand og varme
  • Opsætning af hegn og stakit
  • Opgravning af trærødder
  • Græssåning

Hvis det ikke er nogen af ovenstående opgaver, du ønsker at få professionel hjælp til, er der ingen grund til panik. Du kan blot fremlægge dit projekt over for de dygtige medarbejdere, og I vil herefter kunne aftale nærmere. Der er nærmest ikke den type arbejde, som entreprenøren ikke kan hjælpe med.

 

Kom i gang med det samme

Der behøver ikke gå lang tid fra tanke til handling, når du samarbejder med Jens Dalsgaard. Du kan på hjemmesiden udfylde en kontaktformular, hvorefter teamet hurtigst muligt vil vende tilbage til dig. Firmaet kan også kontaktes telefonisk eller via mail.

Det betyder, at du allerede inden for den allernærmeste fremtid kan få dit projekt gjort til virkelighed.

Udover entreprenørarbejdet varetager firmaet i øvrigt også brøndrenovering, kloak og vognkørsel.

Dette indhold er sponseret.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018