Hvordan ser hverdagen ud gennem DIN kameralinse?

Salman Top

Under dette års udgave af Fotodage Viborg inviterer fotograf Jakob Kjøller alle, der elsker at fotografere og udfordre sig selv, til at deltage i tre ugers fotoprojekt under overskriften ”Fotohistorier fra hverdagen”. Resultatet bliver en fotoudstilling, som vises på Hovedbiblioteket i Viborg hen over sommeren.

 

Stil skarpt på hverdagen

Jakob Kjøllers fotoprojekt handler om at tage kameraet i hånden og gå på opdagelse i og indfange hverdagen. Hvordan ser den ud i byen og i landsbyen? Hvordan ser den ud på kontoret, på byggepladsen, på plejehjemmet, på gymnasiet og i marken? Hvordan ser den ud morgen, middag, aften og nat? Hvordan ser hverdagen ud der, hvor DU er? Og hvilken vinkel vil du lægge på hverdagen, hvis du med billeder skal fortælle historien om den?

 

Meld dig til

Hvis du holder af at fotografere og samtidig vil give dig selv en udfordring over tre uger, hvor du undervejs får masser af inspiration og sparring fra en dygtig fotograf, ja, så skal du melde dig til at være med i projektet. Tilmelding skal ske til Jakob Kjøller på fotodage@kjollers.dk senest 12. april. I mailen skal du oplyse navn, mailadresse og telefonnummer og skrive et par ord om, hvilke vinkler på hverdagen, du overvejer at arbejde med.

Alle tilmeldte inviteres til opstartsworkshop på Hovedbiblioteket i Viborg lørdag 4. maj kl. 15-16.30. Når projektet slutter, samles billederne til en billedfortælling, der kan opleves på Hovedbiblioteket i Viborg fra sidst i juni og hen over sommerferien.

 

Samarbejde mellem FotoMalia og Fotodage Viborg

Projekt ”Fotohistorier fra hverdagen” er blevet til gennem et samarbejde mellem FotoMalia og Fotodage Viborg. FotoMalia er et website og en blog om foto, der tager læseren med om bag billederne og beskriver tankerne bag, udfordringerne med at indfange det helt rigtige motiv og om det fotogrej, der er brugt. Fotodage Viborg er en festival, der hylder fotografiet i al dets mangfoldighed. Den afholdes i år for syvende gang i dagene 3.-26. maj og byder som altid på både udstillinger og aktiviteter. Det samlede program offentliggøres på fotodage.dk sidst i marts.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018