Hyldestkoncert for Leonard Cohen

Blandt de medvirkende ved Cohen-koncerten er, set fra venstre, Steen Jørgensen, Claus Hempler og Bjørn Fjæstad

En række af Danmarks bedste sangere og musikere hylder legendariske Leonard Cohen ved en koncert i Tinghallen den 29. januar 2020. Billetsalget er netop startet.

I slutningen af 2016 døde den canadiske singer/songwriter, digter og forfatter Leonard Cohen, der med smukke, livskloge sange som “Hallelujah”, “Suzanne” og “Dance me to the End of Love” var blevet en legende allerede i levende live.  Kort tid efter Cohens død samlede en række af Danmarks bedste sangere og musikere sig om en hyldest til mesteren. Det blev en smuk aften, hvor alt gik op i en højere enhed.

Siden har holdet spillet få udvalgte koncerter rundt i landet for at hylde Leonard Cohen en sidste gang med en række respektfulde fortolkninger af hans bedste sange.

 

En unik aften

På utallige opfordringer tager holdet nu en sidste tour rundt til en lille håndfuld af landets smukkeste musik- og kulturhuse. Heriblandt Tinghallen, hvor du onsdag den 29. januar 2020 kan overvære koncerten med solisterne Steen Jørgensen, Bjørn Fjæstad, Claus Hempler, Mike Andersen, Signe Svendsen og Sara Indrio. De bakkes op af et band bestående af Palle Hjorth, keyboards, Lars Skjærbæk, guitar og kor, Mads Andersen, trommer, og Troels Skjærbæk, bas og kor.

De optrædende kunstnere, der alle har et nært forhold til Cohens fantastiske bagkatalog, garanterer en unik aften og en værdig og vital hyldest til den store mester.

Billetsalget til koncerten er netop startet. Billetter kan købes på www.tinghallen.dk, fysiske billetter hos Tinghallens billetkontor, som midlertidigt er placeret hos Meny Frost, Sct. Mathias Centret i Viborg.

Salman Box
Bedemand Per Rasmussen