Koncert med Viborg Concert Band og Viborg Kammerkor

Gå ikke glip af en skøn formiddag med både sang og orkestermusik, når Viborg Concert Band og Viborg Kammerkor sammen besøger Skakbrættet d. 23. marts.

Der er masser af lyd, når Viborg Concert Band og Viborg Kammerkor tager fat! Det vil du kunne høre, når formiddagens koncert løber af stablen på Skakbrættet på Hovedbiblioteket i Viborg.

De to medvirkende grupper vil både spille og synge sammen, men også have en afdeling hver for sig til koncerten. Sammen opfører de satser fra Karl Jenkins Mass for Peace og et skønt medley af Richard Rodgers’ Sound of Music.
Viborg Concert Band spiller et stykke fra Tryllefløjten af Mozart og musikken fra den legendariske animationsfilm”Bjergkøbing Grandprix”.
Viborg Kammerkor synger en række sange og salmer af bl.a. Simon Grotian og John Frandsen.

Trine Jensen-Gadegaard og Ingegerd Bogh er dirigenter ved koncerten og de garanterer en hyggelig formiddag med både korsang og orkestermusik.

Det er lørdag den 23. marts kl. 11.00, du kan opleve Viborg Concert Band og Viborg Kammerkor i skøn forening på Hovedbiblioteket i Viborg. Der er kaffe på kanden og fri entré.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018