Strikkeforedrag på Hovedbiblioteket i Viborg med designer Sanne Fjalland

Glæden og stoltheden ved selv at skabe ting gør strikkekunsten populær på tværs af generationer. Er du også bidt af en gal strikkepind? Så kom ind på Hovedbiblioteket i Viborg d. 20. marts til en eftermiddag om strik, kreativitet og inspiration med strikkedesigner Sanne Fjalland.

I dag er tøjet næsten ikke til at slide op. De fleste af os mangler ikke noget. Tværtimod er der vist mere end rigeligt i de fleste skabe og skuffer. Værdien i de hjemmeproducerede brugsting er i højsædet og håndarbejdet er i dag blevet en luksus med tid og rum til fordybelse i en ellers travl hverdag.
Strikkedesigner Sanne Fjalland har arbejdet med design af håndstrik siden 2003 og fortæller, at hun vægter kvaliteten højt: ”Kvalitet har altid betydet mere for mig end kvantitet, og for mig falder det helt i tråd med min livslange fascination af håndværk og håndlavede produkter. Et håndlavet produkt er unikt. Det rummer en fortælling om omhu, passion og at et menneske har brugt sin kostbare tid på at fremstille det”. Sanne vil i foredraget fortælle om sit arbejde med forskellige strikkedesigns og sine inspirationskilder.

Kom med til en inspirerende strikke-eftermiddag med designer Sanne Fjalland. Det er onsdag d. 20. marts kl. 14-16 på Hovedbiblioteket i Viborg. Billetter til 50 kr. inkl. kaffe og kage kan købes ved arrangørerne LOF Midtjylland, Skolen for Kreativ Fritid og Viborg Bibliotekerne, viborgbib.dk.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018