Kraftig tåge i det Jyske

Salman Top

Hvis du skal ud og køre i løbet af natten skal du være opmærksom på tæt tåge med sigtbarhed under 100 meter.

På nordsiden af højtryk over Vest- og Mellemeuropa strømmer lun og fugtig luft vestfra ind over Danmark. Når luften kommer ind over de kolde farvande dannes der tåge mange steder, som i aftenens løb har bredt sig til det meste af landet.

Tættets er tågen over det sydlige og vestlige af Jylland, hvor sigten flere steder er under 100 meter. I resten kan der lokalt også været sigt under 100 meter. Sigtbarheden vil variere noget i løbet af natten, men må forventes fortsat at ligge over landet i morgentimerne.

Varslet og risikomeldingen for tæt tåge gælder indtil videre til kl. 07 mandag morgen, men kan blive forlænget.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018