Stoholm: Hvor godt kender du din by?

I Stoholm er vi mange, der jævnligt kører forbi Virksomheden SP Moulding. Vi ved den ligger i byen, men hvad de producerer er måske mere uklart.

SP Moulding er en del af den globale koncern SP Group. Virksomheden støber plastprodukter især til industrien, og leverer produkter til både udlandet og danske virksomheder.
Produktionschef Jørgen Guldmann har på opfordring inviteret indenfor. Det gør han onsdag den 6. marts kl. 19. Jørgen Guldmann vil fortælle highlights fra virksomhedens historie og viser rundt i produktionen.

For at alle kan få noget ud af rundvisningen, er der begrænset antal pladser. Der er fri entré, men vigtigt at du melder dig til. Det kan du gøre via bibliotekets hjemmeside viborgbib.dk eller hente en billet på Stoholm Bibliotek.

Stoholm Menighedsråd, Borgerforeningen (Trivselspiloterne), Sport på tværs og biblioteket er holdet bag arrangementet og er sikre på, at når aftenen er slut, ved deltagerne lidt mere om deres by. Vel mødt!

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018