41-årig fra Ulstrup kendt skyldig i adskillige overfald og voldtægter

Salman Top

Retten i Randers fandt manden skyldig i mange af sagens anklager om blandt andet voldtægt, frihedsberøvelse og våbenbesiddelse.

Ulstrup: Den 41-årige mand var tiltalt for 17 forhold: voldtægt, vold, trusler, og våbenbesiddelse. Manden blev dømt for 16 af de 17 forhold. Straffen lød på i alt 2 år og 6 måneders fængsel for de mange forhold. Han blev dømt for flere tilfælde af grov vold og voldtægt begået mod en og samme kvinde i en periode fra 2013 til 2017. Her blev kvinden sparket, slået på kroppen og i hovedet. Her har han også revet hende i håret, taget kvælertag og slået hendes hoved ind mod en mur. Hun blev i samme periode udsat for flere typer af voldtægter i forbindelse med voldsepisoderne. Af hensyn til kvinden har retsagen kørt for lukkede døre efter at anklagemyndigheden opfordrede retten til det.

Manden som kommer fra Ulstrup blev i forbindelse med en af voldsepisoderne dømt for frihedsberøvelse da han i 2016 på ulovlig vis skaffede sig adgang til kvindens bopæl hvor hun lå og sov på en sofa. Her rev han kvinden ned på gulvet hvorefter han sparkede og slog kvinden. Herefter trak hende ud i sin bil og kørte hjem til sin bopæl i Ulstrup hvor han forsatte sin voldelige adfærd med slag, spark i flere timer. Han truede også kvinden med at slå hende ihjel mens han tog kvælertag på hende. Manden blev derudover også dømt for i to tilfælde at have udøvet grov vold mod en anden kvinde som han havde sparket i hovedet og på kroppen. Her blev manden også dømt for at have holdt kvinden for mund og næsen så hun ikke kunne trække vejret.

Da manden sidste år i oktober blev anholdt. Fandt man på mandens bopæl og værksted en riffel og to haglgeværer som manden ikke havde tilladelse til at holde. Derfor blev han også dømt for overtrædelse af våbenloven.
Den 41-årige mand har anket sagen til landsretten selv om hans advokat ikke anbefalede ham at gøre det. Da sagen er anket er det navneforbud blev sat fra start stadig gældende.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018