LIDERLIG SAUNA GÆST: VIL DU SE DIT BILLEDE I AVISEN

Arkivfoto.

I tirsdags kunne vi fortælle om to mandlige badegæster, der mandag eftermiddag, benyttede saunaen i Viborg Svømmehal til oralsex.

Politiet fik fat i den ene af de to, så nu sender de en høflig opfordring til den unge mand, ring lige til os.

”Han kunne jo slippe for at se sit billede i aviserne, hvis han selv ringer ind og siger: ‘Jeg har vist noget, vi skal have snakket om.’ Vi har et ret godt billede af ham. Jeg ville eddermame være træt af at få mit billede plastret ud på den måde, så var det nok bedre at kigge ind og sige ‘hej hej’”, siger politikommissær ved Viborg Lokalpoliti Christian Toftemark Jørgensen til Ekstra Bladet.

Læs også: Oralsex i sauna i Viborg svømmehal

Ifølge politiet er den 33-årige pågrebne badegæst fedladen og har mørkt hår.

Den undvegne er ifølge politiet ‘en yngre fyr midt i tyverne med lyst hår, der er trukket over til den ene side og kort i siderne’.

Han har betalt med dankort og er blevet fanget af svømmehallens videoovervågning, så der er sikkert nogen der kan hjælpe, hvis det bliver nødvendigt.

”Det er ikke sikkert, han har betalt med sit eget dankort. Vi ved, han betaler med dankort, da han går ind. Det dankort kan vi spore. Så kan vi lege med tanken om, at det ikke er hans eget dankort. Er det ikke det, kan det blive nødvendigt at efterlyse ham. Så må der være nogen, der kender identiteten på ham”, siger politikommissæren, som påpeger, at:

”Han ved formodentlig godt selv, hvem han er, eftersom han blev konfronteret med det i svømmehallen og så pakkede sit tøj og skred, før vi kom”.

Så kan Du hjælpe, enten ved at få den ungemand ud af busken / skabet eller et navn og opholdssted, så ring til politiet på 114.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018