Dobbelt udsolgt til Mick og Frank

Samtlige billetter er solgt til begge forestillinger med Frank Hvam og Mick Øgendahls nye show "Det gode selskab" i Vibocold Arena den 28. februar.

Tinghallen har solgt samtlige billetter til Frank Hvam og Mick Øgendahls to forestillinger med comedy showet “Det gode selskab” i Vibocold Arena den 28. februar

Inden for dansk comedy findes der ikke mange, om nogen, der er mere populære end Frank Hvam og Mick Øgendahl. Og når de to slår pjalterne sammen til et fælles show, vil begejstringen nærmest ingen ende tager. Det har man netop fået bekræftet i Tinghallen, som torsdag den 28. februar præsenterer Frank Hvam og Mick Øgendahls nye show “Det gode selskab” i Vibocold Arena den 28. februar.

– Vi præsenterer showet to gange samme aften, henholdsvis kl. 19.00 og kl. 21.30. Samtlige billetter til begge de to forestillinger er udsolgt. Det er vi naturligvis glade for, og det understreger jo Tinghallens meget stærke placering inden for dansk comedy og standup, siger Tinghallens adm. direktør Claus Donslund.

– Det er selvfølgelig trist for de mange, der også gerne ville have set showet, men som vi desværre har måttet sige nej til, fordi der ikke er flere pladser tilbage. Men sådan kan det gå, hvis man venter for længe med at købe billet, slutter Claus Donslund.

Restaurant ItalianoBurger House
Restaurant ItalianoBurger House