Husk at være glad – et foredrag med Preben Kristensen

Tag med en af landets mest folkekære underholdere på opdagelse i hans liv og få et sjældent kig ind bag kulissen, når Preben Kristensen gæster Viborg tirsdag d. 5. februar. Hør, hvordan arbejderdrengen fra Skive havnede på de skrå brædder og de bonede gulve.

Hvordan kan man være en folkelig komiker den ene aften og højt agtet karakterskuespiller den næste? Og ikke mindst; hvordan kan man som yderst privat menneske stå i offentlighedens skarpe lys?

Med afsæt i sin nye biografi ”Husk at være glad” fortæller Preben Kristensen, i selskab med sin medforfatter Danni Travn, levende og tænksomt om sit livs helt forunderlige rejse. Om det kærlige barndomshjems stærke værdier, som bar Preben frem: flid, nysgerrighed og ikke mindst livsglæde. Om fem årtiers dansk underholdning, komplet med sværdslag i kulissen, egen kamp for anerkendelse og ofte morsomme møder med nogle af landets største ikoner.
Kort sagt et varmt foredrag fra et menneske, der minder os om at se livet i lyse nuancer.

Foredraget afholdes tirsdag d. 5. februar kl. 19.00. Bemærk at stedet er Auditoriet på Viborg Ungdomsskole, Reberbanen 13 i Viborg.
Arrangementet er blevet til i et samarbejde mellem Viborg Bibliotekerne og LOF. Billetter à 150 kr. købes på viborgbib.dk og på bibliotekerne i Viborg Kommune, eller via lof.dk/midtjylland.

Restaurant ItalianoBurger House
Vanilia