JEPPE GRØNNING FORLÆNGER MED VIBORG FF

Salman Top

Anfører Jeppe Grønning og Viborg FF er blevet enige om at forlænge samarbejdet, og således har midtbanespilleren skrevet under på en ny kontrakt, der løber til sommeren 2022.

-Jeppe er både en vigtig spiller og en vigtig person, hvor han i sin rolle som anfører har stor betydning både på og udenfor banen. Han er en kulturbærer og en fighter, som er karakteriseret af de værdier, vi har i klubben, og han er vellidt blandt alle i og omkring Viborg FF.

-Det er en vigtig kontraktforlængelse, og også et signal fra Jeppe om, at vi er på rette vej igen. Vi har fælles ambitioner, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet, siger direktør Morten Jensen.

Jeppe Grønning sætter også selv ord på sin kontraktforlængelse:

-Jeg er rigtig glad for at være her, så det er det oplagte valg for mig at skrive ny kontrakt her. Jeg har været her i mange år og er glad for min rolle, og når der er noget, der fungerer godt, så ser jeg ingen grund til at ændre på det.

-Jeg var 21 år, da jeg kom hertil og dengang var det måske bare et skridt i min karriere, men siden hen er både klubben og byen blevet min egen. Jeg har det sådan, at jeg vil gå all in her, og det er vigtigere for mig at være her i mange år og blive en vigtig del af klubben og historien, fremfor at skifte rundt og være en lille del af flere klubber. Jeg er glad her, og jeg fornemmer også, at klubben er glad for at have mig, så det er den rigtige beslutning at fortsætte her, siger anfører Grønning.

Jeppe Grønning skrev sin første kontrakt i klubben i 2012, og han har 183 kampe i den grønne trøje.

Pressemeddelse af VFF.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018