Ekstra standup-show med Mark Le Fêvre

Mark Le Fêvre, der er kendt for karikaturen "Jyde-Man"på Facebook, kommer til Viborg med sit første one man show.

Alle billetter til showet “Bøvl” lørdag den 16. marts kl. 19.00 er udsolgt. Derfor arrangeres et ekstra show samme aften kl. 21.30 – også på Paletten. Billetsalget til ekstra-showet er i fuld gang.

Tinghallen har gjort det igen: Solgt samtlige billetter til endnu et standup-show. Denne gang gælder det showet med Mark Le Fêvre, én af landets hurtigst fremadstormende comedy darlings.

Således er alt udsolgt til Mark Le Fêvres show “Bøvl” på Paletten lørdag den 16. marts kl. 19.00, som Tinghallen arrangerer. Heldigvis er det lykkedes at få aftale om et ekstra show samme aften kl. 21.30. Billetsalget til ekstra-showet er i fuld gang.

 

Viborg – en højborg for standup

– Fra at Viborg for blot få år siden var lidt af et uland inden for standup, er byen i dag én af standup-komikkens højborge. I løbet af året præsenterer Tinghallen et væld af forskellige standuppere, og billetsalget er i top, som vi aktuelt også oplever det med Mark Le Fêvre. Der er al mulig grund til at glæde sig over denne positive udvikling, som vi kun lykkes med, fordi vores kunder i dén grad bakker os op, også når vi præsenterer standup, siger Tinghallens adm. direktør Claus Donslund.

Billetter til ekstra-showet med Mark Le Fêvre kan købes på www.tinghallen.dk og hos Tinghallens billetkontor, der p.t. er at finde hos Meny Frost i Sct.Mathias Centret.

Saunagus Danmark 2018
Restaurant ItalianoBurger House