Sprudlende nytårskoncert med Prinsens Musikkorps og Niels Olsen

Musikkorpset har allieret sig med den musikalske spradebasse Niels Olsen til den traditionsrige nytårskoncert, som finder sted i Vibocold Arena fredag den 11. januar

Det blev begrædt af mange mennesker i Viborg og omegn, da Prinsens Musikkorps for en del år siden blev flyttet fra Viborg. Men heldigvis har musikkorpset fortsat tæt forbindelse til sin gamle hjemby, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved den årlige nytårskoncert.

Næste gang, det går løs, er fredag den 11. januar, hvor publikum kan glæde sig til masser af fest og farver. Prinsens Musikkorps nemlig allieret sig med den musikalske spradebasse Niels Olsen, så der er i dén grad lagt i kakkelovnen til en underholdende og festlig aften. Koncerten, der arrangeres i samarbejde mellem Tinghallen og musikkorpset, finder sted i Vibocold Arena med start klokken 19.30.

 

Musikalsk – og med sans for barok humor

De færreste er nok i tvivl om Niels Olsens store musikalitet, hvor han særligt som medlem af Ørkenens Sønner har vist sine evner som både sangskriver og sanger. Niels Olsen er et gennemmusikalsk menneske med tæft for skæve indfald og barok humor.

Niels Olsen har også skrevet sig ind i den danske filmhistorie med sine roller i klassikere som “Den eneste ene” og “Far til fire”. For tiden fylder han danskernes tv-skærme i underholdningsprogrammet “Rundt på gulvet”.

Den 11. januar kan han altså opleves som både sanger og entertainer, når Prinsens Musikkorps byder det nye år velkomment med en sprudlende nytårskoncert.

 

Koncertbilletter som julegave

– Det bliver en festlig aften med et populært og velklingende orkester i tæt samspil med ét af Danmarks morsomste mennesker, der tilmed også er en rigtig god sanger. Det er således ikke uden grund, at mange vælger at give billetter til nytårskoncerten som julegave, siger Tinghallens adm. direktør Claus Donslund.

Billetter kan købes på www.tinghallen.dk, fysiske billetter hos Tinghallens billetkontor, der midlertidigt er placeret hos Meny Frost i Sct. Mathias Centret.

Salman Box
Salman Box

Be the first to comment

Leave a Reply