GEORGE FOCHIVE OG VIBORG FF SKILLES

Når december slutter, så udløber George Fochives kontrakt hos Viborg FF også, og selvom sportschef Jesper Larsen gerne havde set amerikaneren fortsætte i klubben, så skilles de to parter altså ved årsskiftet:

-Vi har været glade for George, som har spillet en del kampe og været en god spiller for os i denne sæson. Derfor har vi også tilbudt ham en forlængelse, men det er ikke lykkedes os at finde en fælles aftale for fremtiden. Vi ønsker ham alt det bedste, og håber, at han finder en god klub i MLS, som han drømmer om, siger sportschefen.

Den 26-årige amerikaner nåede 73 kampe i den grønne trøje, og har scoret tre mål for klubben, som han kom til i februar 2016.

-Det har været en svær beslutning for mig, fordi jeg har følt mig godt tilpas og haft en god rolle her. Jeg vil takke alle ansatte i klubben, trænerne, mine holdkammerater og alle de frivillige for en god tid i Viborg. Jeg har lært meget, mødt mange gode mennesker, og jeg er taknemmelig for at have fået chancen her, hvor jeg kom til som ung og har udviklet mig både som spiller og menneske.

-Jeg ønsker Viborg alt det bedste for fremtiden, og til sidst skylder jeg fansene kæmpe kredit. Tak for en evig støtte til klubben uanset hvor svær situationen har været. Jeres passion er beundringsværdig, lyder det fra Fochive.

Pressemeddelse af VFF

Saunagus Danmark 2018
Bedemand Per Rasmussen

Be the first to comment

Leave a Reply