For fjerde år i træk vandt Bjerringbro prisen

Foto: MinByViborg.dk

Restaurant Italiano vandt prisen som Midtjyllands bedste take away restaurant ved Danish Take Away Awards I København.

Tirsdag eftermiddag startede årets take away Awards som er arrangeret af Just Eat. Her kan landets take away restauranter vinde prisen som regionens bedste restaurant ved at deres kunder stemmer på deres fortrukne restaurant.
Prisen som Midtjyllands bedste restaurant gik for fjerde år i træk til Restaurant Italiano fra Bjerringbro.
“ Jeg er rigtig glad for at Bjerringbro har vundet prisen. Det er sådan en lille by, og derfor er det ikke kun os som har vundet men hele Bjerringbro. Jeg er meget stolt og rigtig glad for alle vores kunder som har stemt på os og fortalt hvad de synes om os.” Siger Riyad Hassan som er indehaver af restauranten i Bjerringbro. Med i prisen høre også 5.000,- kr. 

Se livesending under billederne.

 

Bedemand Per Rasmussen
Vanilia

Be the first to comment

Leave a Reply