Vær god ved dig selv og tænk komfort ind i din indretning

Salman Top

Hvis du står overfor et nyt lejligheds- eller huskøb, eller hvis din nuværende bolig trænger til en renovering eller opfriskning, kan du med fordel tænke komfort ind i din indretning. Vi bruger mange timer i hjemmet, så hvorfor ikke gøre det hele lidt mere komfortabelt for os selv? Her får du gode råd til, hvordan du får mere komfort i din bolig.

 

Hvordan ligger du i din seng?

Søvn er ekstremt vigtigt for vores sundhed og funktion – uden en ordentlig nattesøvn kan vi ikke fungere 100 procent, som vi skal, og vi mister energi til at klare hverdagens gøremål. Det er derfor ekstremt vigtigt, at du har en komfortabel seng, og at madrassen i din seng passer til dig og dine søvnbehov. Hos bedre nætter har de om nogen forstand på senge og valg af madras, så konsulter dig med dem, hvis du trænger til at opgradere din seng for at få en bedre nattesøvn.

 

Sidder du ordentligt i dine stole?

Køkkenstole, kontorstole og lænestole – uanset hvilken stol det drejer sig om, er komforten vigtig. Hvis vi ikke sidder ordentligt i en stol, har vi let tendens til at falde sammen i overkroppen, og det belaster både nakke og ryg rigtig meget. Tænk over, om du sidder ordentligt i dine stole i hjemmet, og overvej at investere i nye, mere komfortable stole, hvis du har tendens til at falde sammen, når du sidder.

 

Har din sofa en ordentlig rygstøtte og god komfort?

Det varierer meget, hvor meget tid vi bruger i sofaen, men hvis du ofte slapper af foran tv’et eller med en god bog efter arbejde, er komforten i din sofa mindst lige så vigtig, som de foregående to punkter. Overvej, om ryghynderne i sofaen giver dig nok støtte, og om hynderne, du sidder på, er komfortable.

Dette indhold er sponseret.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018

Be the first to comment

Leave a Reply