Få gode råd om indbrudssikring af politiet

Få gode råd om indbrudssikring, når den mobile politistation tager på juletur sammen med Bo trygt!

Pressemeddelelse   •   Nov 08, 2018 08:01 CET

Få gode råd om indbrudssikring, når den mobile politistation tager på juletur sammen med Bo trygt!

Frem mod jul vil den mobile politistation besøge Ikast, Silkeborg, Mors, Lemvig og Herning for at give borgere gode råd til at sikre deres bolig mod indbrud. Turen er et samarbejde mellem Midt- og Vestjyllands Politi og Bo trygt!

Hvis ikke de dyrt købte julegaver skal falde i de forkerte hænder, er det en god ide at sikre din bolig mod ubudne gæster. Julen er nemlig ikke kun en festlig højtid, men også højsæson for indbrud. Derfor vil politiet og Bo trygt!, som består af Realdania, TrygFonden, Bolius og Det Kriminalpræventive Råd, hjælpe landsdelens borgere med tips til at holde tyvene fra døren. Den mobile politistation tager på tur rundt til fem forskellige byer i politikredsen, hvor emnet indbrudsforebyggelse vil være i fokus. Første besøg er i Ikast den 23. november.

”Det føles ubehageligt og meget utrygt at komme hjem til en gennemrodet bolig, og vi ved, at risikoen for indbrud stiger i ferieperioder. Den mørke tid kan give tyvene bedre muligheder for at arbejde ubemærket, og de mange julegaver er nærmest et slaraffenland for dem. Derfor er der behov for, at vi sætter fokus på indbrudsforebyggelse nu, så vi forhåbentlig kan spare nogle ærgrelser til jul. Vi håber, at mange vil benytte muligheden for at få gode råd og aflægge et visit hos os” fortæller projektleder ved Midt- og Vestjyllands Politi Luna Willadsen.

Den mobile politistation bliver bemandet af både politibetjente og en sikringsrådgiver fra Bo trygt!, som kan hjælpe borgerne med skræddersyede råd til indbrudssikring af netop deres bolig. Herudover vil der også være mulighed for at tilmelde sig Nabohjælp og bestille et gratis indbrudstjek, som er foretaget af en låsesmed fra Låsesmede Foreningen. Så man kan få tjekket, hvor indbrudssikre ens vinduer, døre og låse er samt få vejledning om, hvordan man kan hindre indbrud i hjemmet.

Her kommer den mobile politistation på julevisit:

  • 23. november kl. 16-20: Ikast, Strøgcenter
  • 26. november kl. 14-18: Silkeborg, Føtex Nørrevænget 47a
  • 7. december kl. 17-21: Mors, Kirketorvet
  • 15. december kl. 10-14: Lemvig, Torvet ved Lemvig Kirke
  • 20. december kl. 14-18: Herning, Tinghuspladsen
Noojins boks alm.
Bedemand Per Rasmussen

Be the first to comment

Leave a Reply