Sebastian til Viborg med stjernebandet

Plads til både klassikerne og de nye sange, når Sebastian med band fredag den 16. november giver koncert i Vibocold Arena

Gennem næsten 50 år har Sebastian sat meget markante aftryk i dansk musik. Både med pop- og rocksange som “Når Lyset Bryder Frem”, “Du Er Ikke Alene”, “Romeo”, “Rose” og “Vårvise” og med store musicals som “Skatteøen”, “Cyrano”, “Ronja Røverdatter” og “Aladdin”.

Der er således en skatkiste af fantastiske sange at øse af, når Sebastian med band fredag den 16. november kl. 20 giver koncert i Vibocold Arena i Viborg. Ud over klassikerne og de store hits byder koncerten også på nye Sebastian-sange, bl.a. fra hans seneste – 30 (!) – studiealbum, “Sange til drømmescenariet”.

 

Mangeårigt samarbejde

Med i bandet er flere musikere, som Sebastian også arbejdede sammen med ved nogle af de første banebrydende udgivelser og koncerter, blandt andre Michael Friis, bas, og Nils Henriksen, elektrisk guitar. Desuden Klaus Menzer, trommer og percussion, Perry Stenbäck, guitar og diverse strengeinstrumenter, Peter Dencker, tangenter, samt Misen Groth, Gry Harrit og Anne Seier, alle kor.

– Der er således lagt op til en stor koncert-oplevelse med en sanger og sangskriver, som i dén grad rager op i det danske musiklandskab, og hvis sange er kendt af de fleste danskere, siger adm. direktør Claus Donslund fra Tinghallen, der står som arrangør af koncerten.

Billetter

Billetter til koncerten kan købes på www.tinghallen.dk, fysiske billetter sælges fra Tinghallens billetkontor, der midlertidigt er placeret hos Meny Frost i Sct. Mathis Centret.

 

Bedemand Per Rasmussen
Bedemand Per Rasmussen

Be the first to comment

Leave a Reply