NY MENY PÅ MARSK STIGS VEJ I VIBORG

Købmand Mads Nybo var klar fra kl 8.00 til at tage imod de glade kunder, i Viborg nye dagligvare butik til åbningsfesten.

Torsdag fik Viborg endnu en indkøbs mulighed, da Meny på Marsk Stigs vej slog dørrene op, for en helt ny 1600 m2 stor butik. Den er med bageri udsalg, slagter, delikatesse, friske fisk i køledisken og en stor vin afdeling, jo der er alle muligheder for, at kunne få, de gode råvarer.

Rigtig mange havde lagt vejen forbi fredag formiddag, der var fyldt på p-pladssen og køen ved kassen var lang, men alle tog det med et smil, for der var åbningsfest med mange gode tilbud.

Købmand Mads Nybo tog imod kunderne til åbningsfesten, hvor man ud over de mange gode tilbud, kunne få smagsprøver, her kunne man smage på både pesto, fisk, pølse, øl og vin m.m. Uden for kunne man så få en kop varm kaffe, da Peter Larsen Kaffe var forbi med en kaffebil.

Vi gik også en tur i butikken, det kom der dette lille galleri ud af.

 

Har Du ikke være forbi endnu, kan det godt anbefales. Meny på Marsk Stigs vej er en flot butik med fokus på, de gode råvarer, til en god pris.

Bedemand Per Rasmussen
Saunagus Danmark 2018

Be the first to comment

Leave a Reply