Musikalsk foredrag i Gudenåhuset ”Ind i musikken”

Leif Balthzersen guider publikum gennem Richard Strauss’ store orkesterværker tirsdag d. 13. november i Gudenåhuset

Richard Strauss blev 85 år og skrev musik det meste af sit liv! Han er berømt for orkesterværker som f.eks. Don Juan, Also sprach Zarathustra og Alpesymfonien. Det er storslået og farverig senromantisk musik, der er spækket med handling.

Publikum til foredraget i Gudenåhuset får en ekstra oplevelse, når mag. art. Leif Balthzersen gennemgår værkerne og gør opmærksom på, hvad komponisten har tænkt sig, at man skal lytte til. Aftenens foredragsholder er en levende og engageret formidler, der krydrer sit foredrag med mange musikalske eksempler. Leif Balthzersen udgiver i efteråret 2018 bogen ”Richard Strauss’ orkesterværker. En brugsanvisning ” på Aarhus Universitetsforlag, og foredraget d. 13. november tager udgangspunkt i denne bog.

Oplev det musikalske foredrag tirsdag d. 13. november kl. 19.30 i Gudenåhuset, Bjerringbro Bibliotek. Aftenens arrangører er Bjerringbro Folkeuniversitet og Viborg Bibliotekerne. Billetprisen er 50 kr. og billetter sælges på viborgbib.dk eller på bibliotekerne i Viborg Kommune.

Noojins boks alm.
Bedemand Per Rasmussen

Be the first to comment

Leave a Reply