Christopher er næstsidste navn til Fyrværkeri Festival 2019

Det næstsidste navn til Fyrværkeri Festival 2019 er blandt Danmarks største liveartister!

Tilbage i 2017 tog Christopher en pause og det blev med fuldstændig radiotavshed på alle hans sociale kanaler i seks måneder. Fansene var i krise, men efter et års pause var hitmageren pludselig tilbage med singlen ”Bad”, som gik direkte i top 20 på Spotify, hvor den blev liggende de næste mange uger. Kort efter fulgte up-tempo singlen ”Monogamy”, som strøg direkte til tops på den kinesiske musiktjeneste QC Music. Nu er Christopher aktuel med singlen ”Irony”, som mange af hans fans allerede kender indgående, efter han introducerede den i løbet af sommerens koncerter.

Med tre albumudgivelser og 15 officielle singler – der alle har solgt enten guld eller platin – har Christopher manifesteret sit talent og indtaget positionen som én af landets største popmusikere. Gennem de sidste tre år har Christopher for alvor taget hul på sin karriere i udlandet, særligt i Asien, hvor imponerende resultater kommer retur til moderlandet.

Udover de mange streams har den danske superstjerne også bevist sit talent på de skrå brædder i både ind- og udland, men den 31. august 2019 skal Christopher ikke længere end til Viborg! Det bliver uden tvivl en kæmpe fest, når han går på scenen til Fyrværkeri Festival 2019!

Med Christopher tilføjet til næste års musikprogram er Fyrværkeri Festival 2019 oppe på syv navne og mangler kun at offentliggøre det allersidste navn. Indtil videre er både D-A-D, Magtens Korridorer, Johnny Madsen, Suspekt, Tina Dickow og nu Christopher offentliggjort. Det sidste navn offentliggøres torsdag den 15. november.

Billetsalget til Fyrværkeri Festival 2019 er i fuld gang og vi nærmer os 10.000 solgte billetter. Med dagens offentliggørelse af Christopher og næste uges offentliggørelse, forventer vi at billetsalget tager et godt ryk, så hvis man vil nå at have fat i en billet, skal man ikke vente for længe” udtaler festivalarrangør Mikael Andersen.

Billetter kan købes på www.fyrfest.dk

Bedemand Per Rasmussen
Saunagus Danmark 2018

Be the first to comment

Leave a Reply