Foreningen havde  inviteret kursusholder fra Belgien 

Foto: Pressebillede Saunagus - Danmark 2018

Saunagus -Danmark 2018 afholdte i weekenden duftkursus for deltager fra hele landet.

11 deltager fra hele landet havde i weekenden glæde af læring om æteriske olier, produktion af duftene samt sammensætning af dem. Foreningen afholdte første del af i alt fire seminarer. Kursusholder var Belgier Martijn Vanhoorelbeke fra duftproducenten Loylymasters.  Hele weekenden har alle deltager arbejdet hårdt med teori og søndag kunne de teste meget af det de havde lært da gusmesterne lavede Saunagus for gæster som besøgte Bjerringbro Idrætspark & Kulturcenters spa & wellnessområde.

– Jeg håber at alle deltager på seminaret har fået en masse med hjem fra kurset og at de kan bruge det de har lært i de respektive anlæg hvor de laver saunagus for gæsterne. Siger Mikkel Breinholdt Madsen, som er bestyrelsesmedlem i foreningen Saunagus – Danmark 2018. 

Foreningen afholder den 24/11 fra 14-17 et arrangement i Vestbadet i Viborg. Ønsker man at deltage skal tilmelding ske på foreningens hjemmeside som kan findes HER

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018

Be the first to comment

Leave a Reply