Gode råd til boligsalget i Viborg

Salman Top

Står du og skal sælge dit hus, men er i tvivl om hvad du kan gøre for at gøre din bolig mere attraktiv for mulige købere? Det kan nemlig være svært at sælge sin bolig. Her får du derfor fem gode råd til at fremme dit boligsalg.

 

Sæt den rigtige pris

Prisen er altafgørende når du skal sælge din bolig. Des bedre prisen er, des nemmere er det også at få den solgt. Man ser i dag rigtig mange der sætter prisen på deres bolig alt for højt, og at huset derfor kommer til at stå tomt længe. Husk at tilpasse prisen til boligmarkedet.

 

Få udarbejdet en tilstandsrapport

Det kan være en stor fordel at få udarbejdet en tilstandsrapport på boligen. På den måde giver du nemlig mulige købere et indblik i boligens faktiske tilstand, men du kan også bruge rapporten til din egen fordel. Ved at få udbedret nogle af de fejl der står i tilstandsrapporten, kan du gøre din bolig langt mere attraktiv. Priser på tilstandsrapporter kan variere meget. Du kan læse mere på Tilstandsrapport Pris.

 

Mal væggene og slib gulvene

Slidtage på gulve og vægge er meget almindeligt, især hvis du har boet i boligen i lang tid. Giv derfor det indvendige et frisk pust ved at male væggene og slibe gulvene. På den måde fremstår din bolig nyere og mere attraktiv for mulige købere og giver et langt bedre førstehåndsindtryk.

 

Efterisolering af boligen

Efterisolering af din bolig kan vise sig at være noget der er værd at investere i. Bedre isolering betyder en mere energivenlig bolig, hvilket har stor betydning for danskerne i dag.

Selvom det kan være en dyrere investering, øger det din boligs værdig markant og det kan resultere i et hurtigere boligsalg.

 

Fremvis selv din bolig

Selvom ejendomsmæglere mener, at det er bedst, at de selv fremviser boligen, kan der altså være fordele ved at du selv står for fremvisningen.

Det er nemlig dig der kender boligen ind og ud samt boligkvarteret, og derfor kan du måske give nogle detaljer om boligen, som ejendomsmægleren ikke kan.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018

Be the first to comment

Leave a Reply