Viborg FF fik 1 point i dagens topopgør

Foto: Patrick Møller

Viborg FF kom bedst fra start , med en masse store chancer, men Silkeborg skulle idag være glade for deres målmand. Nemlig den tidligere Viborg FF spiller Peter Friis Jensen, det er hans skyld at Viborg FF ikke får de 3 point idag. Viborg FF havde de store chancer men det var Silkeborg der kom foran 1-0 på et flot mål af Stephan Petersen.

Efter pausen kom Viborg FF bedst ud af omklædningsrummet og skabte igen store chancer, men denne gang var det George Fochive der sparker bolden i kassen på et flot lang skud. Peter Fiis Jensen i Silkeborg målet havde stadig en masse gode redninger i anden halvleg som gør at Viborg FF ikke fik de 3 point i dagens topopgør.

Næste udfordring for Viborg FF er på torsdag når holdet skal en tur til Fredericia i en direkte kamp om første pladsen.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018

Be the first to comment

Leave a Reply