VHK: 10 mål fra Carin i EHF Cup sejr

Foto: Preben Callesen

‘Smuk som et stjerneskud’. Den sang er ikke just beskrivelsen på dagens kamp, men det betyder intet, så længe vi får sejren i hus. Det gjorde vi i dag, da vi spillede første kamp i EHF Cup’en mod tyske Buxtehuder SV. Sangen ‘Smuk som et stjerneskud’ hørte vi en del under kampen, og det skyldes, at det er Carin Strømbergs scoringsmelodi. Den svenske bagspiller havde gang i armen i dag, og var med sine 10 scoringer banens bedste. Derfor blev hun også fortjent kåret til kampens profil. Efter kampen var det også en tilfreds Carin, der kunne gøre status på opgøret som ender 27-24. 

– Det er så dejligt. Vi har oplevet lidt op- og nedture i sæsonen, så det er dejligt at få selvtillid og en god følelse med et par mål, fortæller hun og giver sit syn på kampens forløb.

– Vi spiller en for dårlig første halvleg, hvor jeg synes vi skulle have haft flere scoringer. Der mangler lidt i begge ender og det får vi rettet til. I anden halvleg synes jeg, vi kæmper fint og får et bedre flow i spillet og dækker fint op. Vi vil jo gerne have så mange måls forspring som muligt, for vi ved at udekampe plejer at være hårdere end hjemmekampene. Så det er godt med nogle mål på pluskontoen.

Første halvlelg forløb ikke som planlagt, og trods det, at pigerne kom til rigtig fine chancer var der for dårligt udbytte på chancerne. To hænder skal der til for at tælle antallet af brændte 100% chancer, inkl. to straffekast. Dette var en af de største årsager til, at Buxtehuder kunne gå til pause med en føring på 10-14. Som har været tilfældet de seneste kampe var defensiven det stærke led i vores spil – dog med problemer. Anden halvleg skulle heldigvis vise sig at blive bedre, og både angrebsmæssigt og i defensiven blev der skruet op på tangenterne og der kom bedre flow i spillet. Som playmaker fik Carin skabt flow i spillet og eksekverede selv nogle rigtig gode skud, til stor glæde for Jakob og publikum, der gang på gang kunne klappe med til ‘Smuk som et stjerneskud’.

– Der skal være stor ros til Carin for en rigtig fin præstation der gør, at vi får et fint flow i angrebsspillet og kommer mere ind i kampen, siger Jakob efter kampen. Den rutinerede træner var dog ikke helt tilfreds med spilllet, og var ligesom Carin ærlig omkring de punkter, som var medvirkende til at vi ikek får skabt et bedre udgangspunkt frem mod returkampen i næste weekend.

– Det er et fint udgangspunkt ovenpå første halvleg. Vi er der slet ikke fra start som vi skal være, og brænder vel syv-otte 100% chancer, hvor vi ikke engang rammer målet. Så bliver det jo svært. I anden halvlelg rammer vi det fint og dækker godt op. Der havde vi også lidt problemer i første halvleg, hvor de får lov at score otte mål fra venstre back. Det er alt for meget, men det får vi rettet op på. Ud fra det er jeg rigtig glad for, at vi vinder, og vinder anden halvleg med syv mål. I forhold til returkampen synes jeg ikke længere vi er favoritter. Vi skal derned og spille og skal bruge ugen godt på at forberede os. Der skal kigges på tingene og lægges lag på igen.

Returkampen mod Buxtehuder SV spilles d. 20. oktober i Tyskland. Med dagens sejr går vi til kampen med et lille forspring på tre mål, men som vi alle ved, kan der ske meget i håndbold, og derfor går vi til kampen fuldt ud fokuseret på at tage endnu en sejr i Tyskland.

Inden returkampen mod Buxtehuder skal vi spille ligakamp mod Aalborg. Denne kamp spilles i Aalborg på onsdag kl. 19.30.

Skrevet af vhk.dk

Photo care Print Box
Saunagus Danmark 2018

Be the first to comment

Leave a Reply