Efterårssjov for børn om biler og danmarkshistorie

Foto: Jens Panduro

Ta’ hele familien med til sjove og finurlige aktiviteter i efterårsferien på Farvervej 23 i Viborg. Her handler det om masser af sjov med biler og skønne fortællinger om familiebilen i gamle dage.

Oplev den nyåbnede særudstilling “Familien Danmark på hjul – Årets Bil 1969-2019”. I udstillingen kan familien i efterårsferien besøge børnenes Lego-bilværksted. Her kan børnene bygge deres egne vilde racerbiler eller fremtidsbiler.

Lad børnenes kreativitet blomstre, når de skal tegne de historiske biler om, så de ligner vilde dyr i Zoologisk Have. Børnene kan også udfordre kammeraterne i alletiders bilkortspil eller prøve den fede følelse af at give alle søskende baghjul i to af verdens mest populære bilracerspil til PlayStation fra 1990’erne – Need for speed og Grand Turismo.

Børn og forældre kan også hjælpe Familien Danmark med at pakke de rigtige ting til en bilferie fra forskellige tidsepoker? Hvad skal vi have med i vores lille Fiat 127 i 1971? Er det de samme ting, vi skal have med i vores Opel Kadett i 1985? Og hvad skal vi pakke i tasken til køreturen i den store Citroën C4 Cactus i 2015?

Det bliver nogle herlige dage for børn og barnlige sjæle, når Viborg Museum åbner for børneaktiviteter i bilernes tegn i særudstillingen på Farvervej i Viborg.

Åbningstider i efterårsferien:
Mandag – torsdag: 10-21. Fredag – søndag: 10-17

Pris: Voksne 90 kr. – børn op til 18 år ifølge med voksen gratis

Bedemand Per Rasmussen
Photo care Print Box

Be the first to comment

Leave a Reply