Jakob Vestergaard fik en sejr i hans comeback kamp

Foto: Jacob Thorup Kjærsgaard

Endelig kom der hul på bylden, da pigerne i dag spillede første kvalifikationskamp i EHF Cup’en. Ukrainske HC Galytchanka Lviv blev besejret med hele 33-22 i VIBOCOLD Arena, i en kamp, som over 60 minutter havde hjemmeholdet i front uden tvivl om det endelige udfald.

– Det var så dejligt, og vi forsøgte virkelig at holde os til Jakobs desiner od holde strukturen i tingene, så jeg synes langt han ad vejen, at vi gik til den og fik lukket ned i defensiven og får løbet med dem. En sejr er en sejr, og det er dejligt, at vi igen er oppe at spille en kamp, hvor mange ting lykkes for os, siger Poulsen efter kampen.

Poulsen selv stod en fremragende kamp og holdt i løbet af de 35-40 minutter, hun var på banen, gøsterne nede på 15 mål. En indsats, der også resulterede i en kåring til kampens profil.

Fra kampens start var det tydeligt, at gæsterne ville få en svær dag på kontoret, da de både fysisk og teknisk var svagere stillet end vores piger. Skud i paraderne lå hurtigt i gæsternes mål, og når endelig de fik skud forbi forsvaret, stod Poulsen klar til at nappe den og sætte kontrafasen igang. Det udnyttede fløjene til at komme på scoringstavlen, og samtidig fik udeholdet sværere ved at følge med.

Med sejren har pigerne fået en god start på EHF Cup’en. En turnering, de sidste sæson spilelde sig i semifinalen i. Håbet er at komme lige så langt i år, men det kræver en indsats med godt spil at komme dertil. I dag var starten, og nu skal vi kæmpe videre.

For nu er pigerne bare glade for at have fået en god start på EHF Cup’en.

– Jamen, jeg tror, det er det afbræk, vi har brug for lige nu. Det er i højere grad basistingene, vi skal have fokus på. Det at få lukket ned i forsvaret og tacklet af og stå på skudarm osv. Det hel basis med, hvad der er min opgave, og hvordan jeg løser den. Det er der vi har fokus i kampe som denne, og der kan det være rart ikke at kende sin modsatnder så godt. Så skal vi holde os til, hvad skal jeg klare i den her situation mere end, hvad gør min modstander. Det er okay, synes jeg, så det er rart med kampe som denne, slutter en tilfreds Poulsen.

Salman Box
Saunagus Danmark 2018

Be the first to comment

Leave a Reply