3 råd til at finde kærligheden

Salman Top

Hvis du er single og længes efter kærligheden, så kan det være svært at holde modet oppe. Men uanset hvad, så er det i de fleste tilfælde en kendsgerning, at prinsen på den hvide hest ikke dukker op på din sofa, hvis du ikke gør noget. Det er hårdt arbejde at være single, for du må selv gribe kloen og springe ud i dating, hvis du vil finde kærligheden. Klik her. Bliver du ved at kæmpe, så skal den nok komme en dag, og du vil føle det har været alt besværet værd. Her får du inspiration til, hvad du kan gøre for at finde kærligheden.

1. Find en der bor tæt på dig
Ifølge datingforskere betyder den fysiske afstand meget for, om et parforhold vil lykkes. Man skulle måske tro, at ordsproget ”kærlighed overvinder alt”, hvis man har mødt den rigtige. Og det kan den nok også. Men ifølge tendenserne er den fysiske afstand en af de stærkeste parametre i forhold til, om kærligheden kommer til at blomstre mellem to mennesker. Det viser sig, at I helst skal bo relativt tæt på hinanden for at skabe de bedste vilkår for et parforhold. Så gå efter det, når du skal i gang med dating.

2. Vi tiltrækkes af ligheder
Et andet råd er at gå efter en, der ligner dig. Mange års forskning viser, at der er de bedste chancer for kærlighed, hvis vi finder en, der minder om os. Det kan være med henblik på:

  • Sociale forhold
  • Uddannelse
  • Politiske forhold
  • Musiksmag

Hvis vedkommende er enige i mange af dine holdninger, så er det med til at opretholde en god kontakt. Det er vigtigt, hvis man vil blive sammen.

3. Gå på mange dates
Erfaring viser, at jo flere dates du kommer på, jo bedre, hvis du vil finde kærligheden. Men du skal have tålmodighed, for du kan risikere at skulle igennem mange dates, før du finder den rette. Det kræver hårdt arbejde.

Dette indhold er sponseret.

Saunagus Danmark 2018
Saunagus Danmark 2018

Be the first to comment

Leave a Reply